logo shlg 180116 v1kk

Welkom bij de SHLG

De Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen (voorheen SHLK) heeft als doel om individuele financiële steun te verlenen aan personen die buiten de reguliere hulp hiervoor vallen.

DE STICHTING IS VOOR HULPVRAGEN BEREIKBAAR OP: 06-17180390.

De “Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen” is een samenwerkingsverband van:
  • de diaconie van de Protestantse Gemeente Lochem.
  • de diaconie van de Protestantse Gemeente Laren (Gld.).
  • de diaconie van de Protestantse Gemeente Barchem.
  • de diaconie van de Remonstranten Lochem-Zutphen.
  • de caritas instelling  van de RK geloofsgemeenschap St Joseph Lochem (parochie HH Twaalf Apostelen).
  • de HDV Selimiye Moskee.
  • het Apostolisch genootschap Lochem.

Iedereen in de plaatsen Lochem, Laren(gld.), Barchem en het buitengebied daarvan (het gebied van de “oude” gemeente Lochem) die in financiële nood verkeert en om bepaalde redenen geen beroep (meer) kan doen op overheidsvoorzieningen, kan financiële hulp krijgen.

Voor inwoners van Gorssel, Almen Epse, Harfsen en Eefde (de “oude” gemeente Gorssel) verwijzen wij naar “De Interkerkelijke Stichting voor Hulp bij Bijzondere Noden (ISBN)” te Gorssel bereikbaar via tel. 0575 - 492353.

Website in beheer bij de Stichting Hulpverlening Lochemse Kerken